Marc Meesters – Guitar Clinics

 

Hi, ik ben Marc Meesters, die gast met zijn gitaar op de foto hierlangs. De komende maanden kruis ik het hele land door om jullie enkele waanzinnig nieuwe dingen te laten zien en uitproberen, zoals multi-effects, versterkers, etc.

Ben je gitarist, ongeacht of je pro of beginnen bent, je bent altijd welkom op één van de clinics die ik ga geven. Data en locaties vindt je hieronder. Tot dan!

Zaterdag 11 maart – Max Guitar, Venlo
Zaterdag 22 april – KeyMusic, Roeselare

 

 


 

Een beetje over mezelf:

Ik ben zelf ongeveer 10 jaar actief in de muziekmakerij en speel/heb gespeeld in de diverse bandjes: Lesoir, Fallen One, Scarescone, Faith Healer,Gunz ‘N Roses( tribute) en een nieuw bandje met drummer Dennis Leeflang (Bumblefoot, gitarist van Guns’N Roses) en diverse losse projecties. Daarnaast ben ik docent op de Popschool Parkstad.

Ik heb diverse jaren ervaring op het gebied van lesgeven, en ik concentreer mij vooral op elektrisch pop/rock. Specifieke methodes zijn niet echt mijn ding, ik bekijk hoever een leerling is en vanuit daar gaan we bouwen om je zo ”allround’’ mogelijk te maken. Een hele persoonlijke benadering dus.